Monday, November 19, 2012

Ibu Berbicara VS Tyka Syazwani

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera

Apa khabar semua? Selamat hari Isnin. Bagi yang bekerja tu, ada monday blues tak? Hari ini juga merupakan hari pertama pelajar SPM naik kembali untuk sambung perjuangan mereka setelah seminggu bercuti. Semoga mereka dapat menjawab soalan dengan baik sekali. Yelah, dah recharge bateri seminggu kan...

Ops, sebelum terlupa. Kenapa tajuk entri aku hari ini Ibu Berbicara VS Tyka Syazwani? Sebelum tu, singgah blog Ibu Berbicara dulu..

Klik saya

Cantikkan header blog ibu. Jenguk-jenguk blog ibu, aku suka entri Kelasku, Rumahku. Wah, tak sangka ibu seorang guru juga.. mohon tunjuk ajar daripada ibu..hihi. Lihatlah pengorbanan seorang guru, mencantikkan kelas agar pelajar-pelajarnya dapat belajar dalam suasana yang ceria, selesa dan kondusif. Dan kelas ibu sangat cantikkk :)

Yang kedua pula blog Tyka Syazwani.

Klik saya juga

Disebabkan tak boleh copy header tyka, kita buat manually je lah ye. *sorry tika
Ok, untuk pengetahuan semua, Tyka baru menyambut hari lahirnya baru-baru ni. Entri. Happy birthday :) Semoga sukses dalam apa jua bidang yang diceburi.

Jangan lupa follow blog Ibu Berbicara dan Tyka Syazwani :)
Entri ini khas buat mereka kerana merupakan follower blog Wardah Alisya yang ke-999 dan 1000 :)
Thank you, thank you, thank you

5 comments:

mazeer mohamad said...

TERBAIKK! http://mazeermohamad.blogspot.com/ 10 Alasan Famous Kenapa Free Hair Itu Lebih Bagus Dari Bertudung!

Nor Salmi said...

Terima kasih Wardah. Salam perkenalan daripada ibu.

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 1009 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

PinkUmmi said...

tahniah follower dah cecah 1k

ketikketok said...

".. to love is to care, to care we must share..."
get some and feel awesome at BBC MARDI Station CH39000