Monday, February 13, 2012

Demam Vanila Coklat

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera


Apa khabar semua...lama blog tak berupdate. Alasan tipikal...sibuk...hehe..tapi memang sibuk tau..
dalam sibuk-sibuk tu, sempat jugaklah aku tengok drama vanila coklat.
Mula-mula aku tak tengok pun, tapi kalau dah hari-hari orang kiri kanan asyik cakap pasal vanila coklat je, mau aku tak curious nak tahu..

Bila dah tertengok tu...haaaa..kan dah tak boleh stop.
Baru habis tengok sampai episod 6. tengok online.

Asyik gaduh je kan Amir dengan Zara ni. Ada je yang tak kena. Lama-lama nanti suka lah tu...Parents dorang pun sempoi je..

So, kepada peminat-peminat vanila coklat jangan lupa esok jam 9 malam.

6 comments:

Hidayat Jailani said...

haha,..aku minat gile ngn Izara Aishah tu,.cute gile..garang tp dlm aty sweet sgt2,..hihi,..esok jgn lupe tgok gak!! =)

maszull said...

assalamualaikum Wardah...dah semakin sedap jln cite ni...:)

nanakimie said...

hee...xsabar nk ngk..sweet sgt diorg berdua:)

zareliqa afiqa said...

Episod 8 sangat best! weeee :)

H.J said...

tunggu nak donlod je esok ni..hehe

AreFieSya Aien said...

mlm ni...ta sbr nk tngkk..hehe