Tuesday, July 26, 2011

BEN ASHAARI AJAK JOIN BLOGLIST BLOGGER BARU

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera

Siapa yang berminat boleh klik banner. Cepat, sebelum jam 10 malam hari ini.


Dengan adanya segmen baru ini, maka Alisya akan tukar bloglist "Jom tukar link" kepada bloglist yang baru ini. Buat masa ini, Alisya nak kumpul link untuk bloglist baru ini dulu. Sama-sama kita bertukar link ye.

47 comments:

Lulu Caldina said...

Sudi tak bertukar link dengan lulu?

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

..cik gugu.. said...

jom tukar link ngan gugu..

http://akudanchenta.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

lau setuju bls di ruangan kumen ;)

gugu akan letakkn blog kOwg di bloglist suka sama suka ;)

leyzajamil said...

singgah sini..all the best!

..hizamirahim.. said...

good luck!
:)

Acik said...

salam
jom tukar link? :)

http://pimpintangan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

kemboja said...

komen d blog sy key kalau nak exchange

H.J said...

nak join kamu blh ke??

Nizam Ijam said...

jom tukar...

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

selendang merah said...

jom tukar link blog dengan saya...kalau berminat leh bg taw saya yew...nanti saya masukan link awk dalam bloglist gegar blog terbaek...

http://lzulxocraxme.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Nadzirah K. said...

jom tukar link?
kalau setuju,sila balas di ruangan komen saya:)

http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Cik Ceria said...

jom tukar link ^_^

http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Clara said...

jom tukar link..

http://cerytara.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

=)

Clara said...

Clara dah masukkan Alisya dlm bloglist CR : Suka Sama Suka.

Nizam Ijam said...

saya da letak da awk dlm bloglist :)

jangan lupa letak balik k :)

http://www.nizamijam.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Acik said...

tq.
dah masukkan link sini ke bloglist acik. :)

Fara Ada said...

http://lembugemok.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

jum tuko link :)

Rahmad said...

jom tukar..?

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Mr.Baiz said...

hye awak..saya dah masukkan awak dalam bloglist saya..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Belog Sambal Belacan said...

SB dengan rela hati dah listkan link blog ni:)...so,kamo pulak cmner dgn link SB ni...taknak letak kn ker:)

http://akutetapaku85.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

ɀʉɱʁɩ said...

jom tuka!!

http://xamreenaxeer.blogspot.com/

Alya Esprézzo said...

okee..dah letak kat bloglist :)

eyh blog lmbt loading..

Adzriel @ Liza AB said...

baru nak buat..tengok dah 10 malam..ishhh..ishhh

Cik Sara said...

Done~

Happy blogging~

iLa VaNiLLa said...

sudah ada dlam bloglist ila.. ;)

bella said...

yokkk tukar ngn bella . :D bella PASTI akan masuk kan kat blog list bella :D


http://bellachubby.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

..cik gugu.. said...

sudah letak kamu di bloglist suka sama suka jugak

jgn lupa ltak sy ye ;)

..cik gugu.. said...

sudah letak kamu di bloglist suka sama suka jugak

jgn lupa ltak sy ye ;)

H.J said...

ok..kita join..dah masukkan link kamu..

Phoenix (نعيم امين) said...

da follow!!! blog anda dalam "next blogger generation"

Atika Farha ;D said...

saya setuju. dah masuk link bgtau yeah. pastu saya akan segera masukkan link awak dalam bloglist saya dan bgtau awak :)

Atika Farha ;D said...

saya dah masukkan link blog anda di bahagian 'JOM TUKAR LINK pt 2 :)'

missunguviolet said...

saya dah letak blog awak dalam bloglist saya (:
http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Phoenix (نعيم امين) said...

blog anda dalam "blogger baru"....da follow!!hehe

gadis melayu said...

sudi..!!!! jom tukar..^_^

atia-gadismelayu.blogspot.com

Fara Ada said...

tQ alisya...found it in your Blogr Terhangat list..:) salam perkenalan..selalu2 lah jengah blog sy ye..hehe itu pun kalau sy ada update lah...kdg mls jugak..kekeke

**NH-Nurul Hidayah** said...

kamu dalam bloglist yuyue..jom tukar

http://pwencessyuyue.blogspot.com

Norhisham Nordin said...

jom jom tukar..!!! dah masukkan blog ni dlm bloglist andromeda...

http://norhisham-nordin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

BERT said...

mekaseh datang.. ye sudi tkar.. ehhe dah letak link dah

Munna said...

hi sori lambat reply! setuju utk tkr bloglist.kejap lg sy update k. jgn lpa ltk blog munnafendy di bloglist blog ini ye =)

follow sini =)

Belog Sambal Belacan said...

tankz sudi listkan..SB pon dah listkan link kamoo dan polo kamoo skli...

Marina said...

Marina dah letak blog ni dalam bloglist...sory lambat..

http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-join-bloglist-blogger.html

Rahmad said...

dh masuk dh dlm bloglist sy..

Muhamad Zaki khairul said...

singgah dari segmen abg ben. jom tuka-tuka bloglist ! :)

Fara Ada said...

saya da add awak dalam bloglist...n dah follow blog awak jgk..jangan lupa do the same for me
thanks dear :)
xnampak plak alisya kt followers sy...ke sy terlepas pandang...hehe

kemboja said...

sori.. ari ni baru dpt update bloglist.. awak da terselit d bloger jelita..hehe

Kaki Wayang said...

Permintaan anda berjaya!

http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-senarai-bloglist.html

Kaki Wayang said...

Anda disini sekali lagi...

http://informations-the.blogspot.com/2011/07/betol-betol-hangat-senarai-bloglist.html