Thursday, February 16, 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera


Setelah sekian lama tak join segmen Ben Ashaari, hari ini dengan beraninya aku join segmen beliau.




Kritik jangan tak kritik. Aku terima seadanya. Kalau berani, join sekali. Klik banner di atas.

P/S: Terima kasih yang datang kritik!

14 comments:

Azzah said...

singgah dari segmen sama..

nak komen apa yer?erm..better font kat tajuk entry tukar sbb susah nak baca la..:)
http://sayurlemak.blogspot.com/

syasyajohan said...

salam.tumpang kritik

sya rasa widget patut letak kat sidebar,sebab kalau macam tu lambat load.thankyou :D

syasyajohan.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Mish Apple said...

Letak button follow kat sidebar lebih kajukan loading :D

apisv2 said...

datang nak kritik ;p
jgn lupa kritik blog acik :D
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Oh Hani Rrisffa said...

saya singgah nak kritik nehh..hehehe


sidebar serabut lahh..dengan yang bawah entri lagi..kemaskan lagi ok..


jum singgah sini jugak :))

http://atieffa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Pamie said...

hurm..kemaskan widget yerr :DD

SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

Kyra Hizrina said...

hai, kyra dtg dari segmen abg ben...

overall dah comel cuma lebarkan sikit ukuran blog ni..nmpk lagi okay rasanya? :)

http://kyralovelious.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

e-Zo94 said...

dah follow blog ni

:D

http://blogbudaksengal.blogspot.com/

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

cik Lily said...

hai, salam perkenalan. jum singgah belog cik Lily..

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

btw, cumil pink itu..hihi

Fadzmie Mohamad said...

Overall design dah okay. Cuma boleh besarkan lagi ruang entry ni. Supaya kiri kanan tak nampak kosong sangat. N kalau boleh, tukar font untuk tajuk entri. Susah nak baca. Btw, keep up the good work! ;)

natasyapink said...

datang nak krtitk..

tukar post title tu bleyh x sbb susah nak bace?

jangan lupa kriti blog kte pulak kay..

http://misz-lovely15.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

twynzshophouse said...

SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html

Alisya said...

terima kasih kepada semua yang kritik!