Thursday, December 6, 2012

Khamis yang spontan 14 Semangat semangat

Bangun pagi bersiap pergi pasar beli ikan, sayur dan sarapan. Balik rumah, makan, kemas rumah, masak, dan yang paling best nak buat chocolate cake! Walaupun aku bukannya baker terhebat tapi semangat tu.. nak buat. Ahahaha. Lepastu pergi sekolah settle kan kerja sikit dan boleh balik merehatkan diri.

Oh..hari ni kertas terakhir bagi peperiksaan SPM. Kertas Ekonomi Asas 2. Jangan ada yang bawak mercun sudah la ye. Kut happy sangat dah habis exam kan...

Eh. Dah jadi panjang pulak post ni. Dah tak jadi spontan kan...tapi nak buat macam mana dah itu yang spontan aku menaip ni. Ok. Nak start buat segala benda kat atas tu. Bye.

3 comments:

محمد رازيق said...

hehe. semangat2. nanti ley pos kek cekelat. haa. hehe

Nor Salmi said...

Kek coklat tu tak dpt kongsi makan, kongsi gambarpun bolehkan?

Hafizin Jamil said...

eh..dikira spontan juga tu..haha