Friday, March 18, 2011

Day 1: A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself

Salam...okay, cabaran hari pertama..

A recent picture of me

With my student
Thats the latest one. Ok lah tu kan..15 fakta menarik tentang WA?
Lets see...

  1. WA seorang yang kidal. Orang putih cakap left-handed.
  2. Teacher-to-be. Sekarang orang dah mula panggil cikgu.
  3. Part time blogger sebab dah tak boleh jadi full time macam dulu.
  4. Akan beli kue teow goreng, ayam dan keropok setiap kali pergi pasar malam.
  5. Suka jalan-jalan.
  6. Akan blur nak makan apa setiap kali sampai kat kedai makan.
  7. Suka novel Hlovate.
  8. Akan jahit crosstitch bila ada masa terluang.
  9. Ada akaun Tumblr. "Wardah Alisya"
  10. Akan blur setiap kali nak buat kira-kira yang melibatkan duit.
  11. Ada seorang kakak angkat sejak umur 14 tahun.
  12. Ambil mudah dengan perkara yang remeh.
  13. Suka simpan kad-kad pemberian orang.
  14. Sukar nak jawab soalan cepu cemas yang selalu ditanya oleh student: Cikgu bila nak kahwin?
  15. Sedang praktikal di negeri tanah tumpah darahku - Pahang.
Selesai. Tunggu untuk cabaran hari kedua. Senyum...

2 comments:

Nadhirah-chan said...

wahh pandai buat croostitch !

Alisya said...

Nadhirah-chan: Boleh la sikit-sikit..hehe