Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI: BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

Salam. Dah lama tak join segmen BA. Sebulan dah...bila ada peluang ni, apa lagi? Sape-sape yang belum join, jom2...



Latar belakang
WA asal Pahang tapi menetap di Johor sekarang. Anak sulung daripada 3 orang adik beradik. Sekarang ni tengah praktikal dan insya Allah akan tamat pada pertengahan bulan 5 nanti. 

Profesion
Belum ada pekerjaan yang tetap lagi. Tapi, perkataan cikgu tu memang dah melekat dengan WA.

Blog favourite
WA suka baca blog yang ada unsur-unsur humour. Bukan bermakna blog lain WA tak suka tau. Selalunya, WA akan baca je blog-blog yang sentiasa update dan selalunya WA jadi silent reader.

Blog yang tak suka nak masuk
Blog yang TERlalu berat + TERlalu banyak widget

Impian terhadap blog
Impian...WA nak jadi macam BA. Ramai je orang singgah tak kira masa. Tapi WA tahu, mesti kerja keras dan yang paling penting minat + komitmen. Mungkin satu hari nanti impian ni akan tercapai..siapa tahu?

11 comments:

Mutiara Bernilai said...

slamat pagii

org kuantan dtg menjengah..

jum jd kawan jum! :)

dah folow kamu dear..

Dda Ly said...

blog yg terlalu berat + terlalu banyak widget + network cam siput = hang...:(

hehe

meh ke rumah..
~like mother like son~
keep in touch ye..♥♥♥

mas.saari said...

singgah dari segmen BA
salam perkenalan dari orang Pahang..

seronok dapat kenal dgn blogger2 dari negeri2 lain!

Alisya said...

Mutiara Bernilai: Hai..selamat berkenalan. Alisya follow juga :)

Alisya said...

Dda Ly: Alisya dah singgah rumah dda ly..memang like mother like son.hehe

Alisya said...

mas.saari: salam kenal. do keep in touch ya!

Puteri Salju said...

selamat berkenalan.. tumpang lalu.. sjaa nak skodeng blogger pahang...

jgn lupa skodeng blog sy juga..

puterisalju.blogspot.com

(^__^)salam perkenalan

Alisya said...

Puteri salju: Salam kenal..alisya singgah ye.

Kei Seichi said...

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
http://geekzster.blogspot.com/

Adzriel AB said...

pahang kat mana tu. kita org jengka..

pRiNCe said...

selamat berkenaln..
prince blogger kl..
jom jadi member...:)_