Saturday, August 7, 2010

Sehari yang tidak mungkin dilupakan

Salam. Field trip sem ni, kami ke Deerland, Pahang. Seronok sangat. Terima kasih kepada jawatankuasa yang mencadangkan tempat ni. This is one of my precious memory...memang tak akan dilupakan pengalaman semasa dikelilingi oleh rusa masa bagi makan, monyet lompat atas kepala, pegang ular, beruang...tgk kucing hutan..burung puyuh (baru kenal kot), kancil dan byk lagi la. InsyaAllah, kalau ada umur lagi, nak ajak famili pergi sana atau mungkin bawak pelajar pulak ke sana. Gambar kenangan...




pembetulan: Ini adalah rusa Javan Rusa
Yang ni namanya Muda. Bulunya tidak selembut 'teddy bear' kat kedai ye.

2 comments:

budak kampung said...

salammmmmmmmmm................waaaaaahhhhhhh....jeles sgt2 nih...mauh pegang itu teddy gak waaaaaaaaa

Alisya said...

wsalam...y kan?? kalau trun pahang singgah la kt lanchang. mesti dapat pegang teddy itu punya....