Saturday, August 20, 2011

Segmen Blog Gua Berat Tak?

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera


Sementara tunggu berbuka ni, join satu lagi segmen oleh Inikisahtia. Kadang-kadang, blog berat, lambat loading juga menjadi punca kenapa orang tak suka datang blog kita.. So, kalau blog Alisya berat, bagitahu yer. Mana-mana yang boleh diperbaiki, Insya Allah akan ditambah baik.


Sape nak tahu blog dia berat ataupun tidak, boleh join segmen ini. Tutup Ahad, 2 petang. Klik banner kalau nak join sekaki.

Selamat berbuka~~~

16 comments:

H.J said...

kurang berat..haha

tia @ Ini Kisah Tia said...

tak ringan tak berat .. hehee . tapi jangan risau , tak teruk pun . loading time je yang lambat sikit . thanks join segmen Tia :)

JIJI YU said...

ringan tak hengat weh blog engko ni

PeRmAtA bIrU said...

blog nih x berat langsung.. sok broadband saya habis limit... saya buka blog nih ngan beberapa tab.. dan lancar saja..:)

anamizu said...

salam kenal dr cik ana..
singgah dr segmen ni..hehe
ok je blog ni..
x berat pon :)















luv:
cik ana :)

twinkeenabilah said...

ok je :)

hadi said...

ringan..macam buka homepage google

☀ Izzaty Hedry☀ said...

ok sja ..tk ada mslh pun.. so ringan lah ..^.^

Shaherah said...

tak berat.. ok jek ^_^

[sutera kasih] said...

singgah dr segmen :)

blog wardah okey, ringan je ^^

hira said...

tengah-tengah. hehe :D

anda dijemput untuk join segmen ni :)

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/08/segmen-hira-aku-reti-memasak-kau-reti.html

Princess Feyqa said...

lawat sini yeah :) blog ni ok je i loike..


jemput ke blog fyqa gak eh :D

Fina Fento said...

Hai Alisya..

first time sampai sini..

blog comel ni tak berat lansung. cepat je dia load :D

Adzriel @ Liza AB said...

ringan je..mcm alisya jugak tu.. he..he..

My Name is Mar said...

ok!

Norhisham Nordin said...

dtg singgah... ringan jek blog ni...