Tuesday, November 30, 2010

Personal taste

Salam dan selamat petang.
Petang-petang macam ni kan aku dah tak boleh nak study sebab perut aku ni dah berkeroncong lagu samba. Aih...lambat pulak kawan-kawan aku yg lain ni [sebab nak mintak tolong. hihi]. Sementara menunggu mereka-mereka yang berkenaan baik aku update blog kan...aku nak cerita sikit la pasal drama korea yang aku tengah 'gila' sekarang ni. Bukan gila apa, aku suka sangat tengok.

Personal Taste


Tengok tajuk pun biasa-biasa saja..Tapi bila dah tengok, asyik nak tengok je. [Haha, mungkin sebab aku dah takde keje lain nak buat agaknya].


Dan salah satu sebab utama kenapa aku suka tengok cerita ni ialah sebab ada Lee Min Ho [saranghaeyo :">].
Hm..satu benda yang aku tengok pelik sikit dalam cerita ni ialah aktor lelaki dia [yang muda je la] seluar slack dorang semua paras buku lali je. Trend sekarang ke? Tapi OK je sebenarnya. Mungkin sebab kat sini aku tak pernah jumpa lagi kot lelaki yang pakai seluar macam tu. Sebab tu aku rasa pelik. 

So, sape-sape yang minat K-drama tu, jangan lupa tengok Personal Taste OK. 

9 comments:

sekamar rindu said...

salam..

betul..masa perut lapar mana leh nak study...mana nak masuk kan..

apapun moga berjaya hendaknya dalam pengajian...amin

Alisya said...

wsalam..tu la kan..petang-petang lambat sikit 'pick up'..

trm kasih, ameen.

ken said...

korean bands getting more famous :)

Alisya said...

yeah :))

nurhafieza said...

wow . fieza pun minat tengok citer tu . tapi kdg2 je tengok . hehehe

sekamar rindu said...

salam..

singgah lagi sini...

Anonymous said...

Lovely tajam posting. Tidak pernah berpikir bahwa itu adalah ini mudah. Extolment untuk Anda!

Alisya said...

@nurhafieza best kan?

Alisya said...

@sekamar rindu selamat datang~~