Monday, August 3, 2009

Mencari Pelangi

Salam to all.
Sempena cuti khas ni kan, banyak la jgk mase utk online. Jadi tangan tu mcm gatal2 je kn nk ke laman web JS. Wah..ada novel baru. Tak sia2 la Cik Agha bkak webpage JS tu. Hlovate pon ader. Suka2.. =)

Tajuknya: PeLangI

So...this is the trailer. (Hlovate)

KED’S STORY – HLOVATE

Khalid Faizal... Ked ... Hadiah ...Nawal

a lady... a romeo... a skater...

Florida-Virginia ... Malaysia-USA

Hadiah deck daripada gadis tak bernama membuat dia gelabah. Macam mana budak perempuan FELDA tu tahu tentang skate? FELDA Florida barangkali, sebab budak berbaju kurung tu kenal juga Bruce Walker!

kalau nak diikutkan logik....

cinta pandang pertama dan cinta antara benua tu...

masuk akal ke?

* * * *

p/s: Mase pergi Harris hari Sabtu lps, buku ni xder lg. Sabar je la...xpe2, nt keluar lg. Ked's story belum pernah baca lg, even kt blog Hlovate. Harap2 yg ni pon best la mcm novel2 die yg dulu.

2 comments:

Mia Arisya said...

hye cikagha...
kita dh ada dh buku tu...hehe...nak??

cik agha said...

mia arisya...sedap nama.hehe.kalau nk bg, nak jgk...tp kita pon dah ada jgk buku tu skrang..=)