Thursday, June 30, 2011

Jom terjah mereka | Aku promosi kau promosi aku

*UPDATE: BERITA BAIK! BLOG-BLOG DI BAWAH AKAN DIPROMOSIKAN SELAMA SEMINGGU*
Untuk baca entri terbaru, sila skrol ke bawah 

Salam...setelah promosi mempromosi petang tadi, maka dapatlah disenaraikan blog yang Wardah Alisya ingin promosikan di sini. Jom terjah mereka!


Terjah mereka sambil makan biskut cicah teh..sedapnye...[sumber gambar]
  1. http://gadiskutersayang.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  2. http://yien9897.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  3. http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  4. http://segalanyaaku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  5. http://isyamnmirah.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  6. http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  7. http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  8. http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  9. http://sayurlemak.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  10. http://coretanharapan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  11. http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  12. http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  13. http://esmeda.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  14. http://frommetoyou85.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  15. http://farabudakbaik.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  16. http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  17. http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  18. http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  19. http://bicarasigadisdesa.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  20. http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  21. http://inspirebunny.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  22. http://theaanraihan.blogspot.com/
  23. http://lytulip.blogspot.com
  24. http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  25. http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  26. http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  27. http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku_22.html
  28. http://izzwanariff.blogspot.com/2011/06/abang-ben-ounye-pasal.html
  29. http://emmaeema.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi.html
  30. http://suarahatisipujaanhati.blogspot.com
  31. http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  32. http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  33. http://topimagine.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  34. http://ladybirdakaluply.blogspot.com/2011/06/segmen-aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  35. http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  36. http://esmeda.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  37. http://unguvioletlovelifestory.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  38. http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  39. http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  40. http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  41. http://mysarah4.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  42. http://www.herstoriie.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html
  43. http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

23 comments:

Alisya said...

@farahin nasir: welcome~~

A'an said...

yeay 22! hee.. :D

A'an said...

22!

salam kenal2..
hee. :)
nway, awak num 9 kat blog saye tau..
kthanxbai.

Leya said...

Salam..ini kunjung balas yer.maaf mesin masa rosak semalam hari ni baru ada kesempatan...salam kenal yer

Alisya said...

@A'an: ok, thanks ya..datang2 lah selalu :)

Alisya said...

@Leya: salam kenal~~

Bro ahmad said...

salam blog anda tersenarai, tahniah promosi selama seminggu

Ly_Tulip said...

sy sudah update sume link..sila la tengok.. ;)

Norhisham Nordin said...

datang dari blog trioseposen... dah follow blog nih...

Alisya said...

@Bro Ahmad: Wah, promosi selama seminggu tu..Terima kasih :)

@Ly_Tulip: Thanks...promosi untuk seminggu jugak ye?suka2..

@Norhisham Nordin: Terima kasih..

アヌム ちゃん said...

tenkiuu :)

Alisya said...

@Nadya O'Conner: thank you~~

@frommetoyou: welcome~~

Bro ahmad said...

yes no 36 hehehe suka i like

Alisya said...

@Bro ahmad: promosi2~~

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Jom tukar link dengan Jamal nak tak..

www.jamaluddin.net

Alisya said...

@jamaluddin abu bakar: ok...boleh tgk bloglist alisya ye..

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Thanks Alisya..Jamal pun dah masukkan blog nie dalam "BLOGLIST TUKAR SUKA SAMA SUKA" ye..

:-)

Munira nabila said...

alisya..sy terharu la alisya ckp blog sy cantik :) wink2..tp sy tersenarai la kat atas :) tp xpe :) sy suka warna blog alisya :) P.I.N.K :) love it!

Alisya said...

@Munira nabila: blog comey, apa salahnya alisya puji...ye tak?hehe...

al-lavendari said...

wah banyak .. tak sempat uncle nak terjah semuanya.

Alisya said...

@al-lavendari: tak mengapa uncle..uncle dah terjah blog saya yang serba kekurangan ni pun dah cukup buat saya gembira. :)

Shuk_ArChie said...

(^_^)

Alisya said...

@Shuk_ArChie :)