Wednesday, May 29, 2013

Segmen: Saya nak tambah followers

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera

Dah lama sangat tak join segmen







klik banner untuk join

Bismillah..



sebenanrnya,dah lama tidak membuat segmen memandangkan segmen sebelum ini agak kurang mendapat sambutan.Namun aku harap kali ini dapat sambutan dan supporters dari rakan-rakan semua!

SEGMEN :SAYA NAK TAMBAH FOLLOWERS

Tujuannya:adalah untuk menambahkan bilangan followers(rakan2 )dan meningkatkan traffic blog:)




untuk yang ingin join :


  1. follow blog JIAKREATIFELT ok

  2. add aku di google +

  3. Buat tajuk entry : SEGMEN :SAYA NAK TAMBAH FOLLOWERS

  4. Tinggalkan link entry korang di kotak komen aku



  5. TARIKH TAMAT PADA 31 MEI 2013

    JOM JOIN SEMUA~!...^_______^








    **Wah..senang, mudah dan cepat. Copy code je terus dah siap entry aku.
    Thanks jiakreatifelt!


    4 comments:

    najiah shaharain said...

    hi.terima kasih sudi joined segmn simple sy.slm kenal^_________^

    Nur Amalina Maisarah said...

    dtg balas kunjungan dr sini and dah follow :D
    http://maerahim.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    Wanie Zunidan said...

    Blogwalking dari segmen yg sama , GoodLuck . Follow sini (:

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/05/segmen-saya-nak-tambah-followers.html

    QasehnyaRania said...

    selamat bersegmen