Friday, June 17, 2011

Jom request doodle PERCUMA

Salam..pertama sekali WA nak letak header dulu..


Hm...doodle percuma, sape yang tak nak kan...huhuhu..Pergi kat blog Cempaka Biru tengok penyertaan terpaksa ditutup, tapi bila tengok tarikh kat sticky post, end 18 Jun...jadi WA konfius sikit...Disebabkan WA teringin jugak doodle yang comel ni, maka WA pun join lah.


 Kalau penyertaan WA ni valid lagi, WA nak doodle yang:
* Bertudung *
* Tidak bertocang *
* Tidak berpakaian seksi *


Terima kasih...


p/s: kalau cc dah tak terima tempahan, takda rezeki WA lah nampaknya...

2 comments:

.m y z. said...

kalau dah tertulis penyertaan ditutup, kiranya entry kita dah tak termasuk dalam list lah kan?

Alisya said...

@.m y z.: hehe..logiknya cmtulah..tp..tp..doodle tu comel sangat..