Thursday, June 9, 2011

Terima kasih semua~~~

Assalamualaikum~~




Tengah buat apa tu...dah makan? Ok, di sini Alisya nak ucapkan jutaan terima kasih kepada blogger-blogger yang sudi tukar suka sama suka link blog dengan Alisya. Di sini Alisya senaraikan blog-blog yang bersetuju untuk bertukar link dengan blog Wardah Alisya ini. Sekiranya anda telah bersetuju untuk bertukar link dengan Alisya tapi tiada dalam senarai di bawah, tolong inform Alisya ye. Mungkin Alisya terlepas pandang.

  1. http://ceriterahmad.blogspot.com/
  2. http://risnayatilammu.blogspot.com/
  3. http://bombay-913.blogspot.com/
  4. http://lzulxocraxme.blogspot.com/
  5. http://rosita-rizal.blogspot.com/
  6. http://mien91.blogspot.com/
  7. http://adamnarzuan.blogspot.com/
  8. http://teamoer.blogspot.com/
  9. http://lytulip.blogspot.com/
  10. http://marinafazli.blogspot.com/
  11. http://lipslikesugar87.blogspot.com/
  12. http://bidadari-kayanganku.blogspot.com/
  13. http://efagurlz.blogspot.com/
  14. http://khairasrikandi23.blogspot.com/
  15. http://songsboutlife.blogspot.com/
  16. http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/
  17. http://amniey91.blogspot.com/
  18. http://arfahajleaya.blogspot.com/
  19. http://nananadya.blogspot.com/
  20. http://goodtobesecret.blogspot.com/
  21. http://visitmefatin.blogspot.com/
  22. http://iniceritakulha.blogspot.com/
  23. http://akuhanyasatu.blogspot.com/
  24. http://eiz1004.upprofits.com/
  25. http://www.sjiehan.com/
  26. http://ct-kamaliah.blogspot.com/
  27. http://www.tengkunizam.com/
  28. http://ceritasyarafina.blogspot.com/
  29. http://www.areliff.com/
  30. http://born2touchurheart.blogspot.com/
  31. http://kieraomar.blogspot.com/
  32. http://www.nizamijam.co.cc/
  33. http://angahiera87.blogspot.com/
  34. http://eurofea91.blogspot.com/
  35. http://arianasstorys.blogspot.com/
  36. http://khaiartzfar.blogspot.com/
  37. http://pucukandubi.blogspot.com/
  38. http://hadifar-fyda.blogspot.com/
  39. http://kisahkami83.blogspot.com/
  40. http://mylifesstoryblog.blogspot.com/
  41. http://titewtawan004.blogspot.com/
  42. http://adzriel.blogspot.com/
  43. http://paksyahot.blogspot.com/
  44. http://ieranadiea.blogspot.com/
  45. http://oneaza.blogspot.com/
  46. http://cahayailham23.blogspot.com/
  47. http://magentalabel.blogspot.com/
  48. http://gadiskutersayang.blogspot.com/
  49. http://atia-gadismelayu.blogspot.com/
  50. http://suhaiza-qasehorked.blogspot.com/
  51. http://justordinaryme3.blogspot.com/
  52. http://tasteoftapah.blogspot.com/
  53. http://nshuhailahz.blogspot.com/
  54. http://cikyuz87.blogspot.com/
  55. http://www.akupunyasukablog.blogspot.com/
  56. http://nanacyunkdye.blogspot.com/
  57. http://thefarisya.blogspot.com/
Alhamdulillah, 57 blog semuanya. Jika ada blog yang Alisya terlepas pandang, inform ye. Jangan lupa letak blog Alisya dalam blog korang juga, terima kasih :)

Satu lagi berita baik, Alisya akan follow korang semua..yeay!

p/s: Terima kasih kepada inche Ben kerana anjurkan segmen ni. Muchas gracias!!
p/s/s: Bloglist yang ini Alisya akan kekalkan selama 2 bulan dan selepas itu Alisya akan buat segmen untuk senarai bloglist baru.

15 comments:

Cik Jari Tembam said...

saya no 12, turut laporkan diri heheh
thanks awak ^_^

miss inna said...

yeah, inna tersenarai..
no.2..
anyway, thx alisya..:)

radiome said...

takpa ka saya follow ni.follow balik na

Raja Syakirah said...

hahaha. thanks 31 ;)

Shuk_ArChie said...

thanks!

EiZaRaZiErYa said...

waaa...sye num 8...wink3 >_<

Syazween Farisya Hasan said...

yeayh ! finally ! no 57 !

LuN@_aiDi said...

no 39! dh nmpk..hihihihi.. tp lisya picture follower kamu tiada di ahli2 mesyuarat tingkap sy tau..^^ just nk inform k..

Alisya said...

LuN@_aiDi: T/kasih...tp luna boleh check wardah alisya...yg ke-337

wee~~~

LuN@_aiDi said...

sowi dear.. xperasan hihihi.. sowi yea^^

Alisya said...

LuN@_aiDi: it's ok..hehe

ct-kama said...

tenkiew..kama kt 26 tu..;))

Nor Suhaiza said...

no 50 melaporkan diri puan...
:)

arfah said...

peserta ke-18 sedia melawat... :)

Anonymous said...

This is very interesting, You're a very skilled blogger. I've joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post. Also, I've shared your website in my social networks!