Friday, January 28, 2011

BEN ASHAARI BLOG

Assalamualaikum..

WA nak masuk lagi dalam bloglist abg Ben. Ingat nak masuk semalam. tapi rasa macam tak ada harapan je. Tapi disebabkan abg Ben bukak lagi list tu, WA tak nak lepaskan peluang!


Biasanya WA update blog sekali sehari ataupun 2 hari sekali. Setakat ni baru ada 157 entri. WA nak masuk dalam bloglist BA ni sebab BA ni fofular. Ramai user online kat blog BA. Kira macam promosi blog jugalah bila ada dalam bloglist BA. Untung-untung ada yang singgah blog WA nih. Sebenarnya BA dah banyak membantu WA menaikkan trafik secara tak langsung..sebab tu WA suka je join segmen BA ni. Terima kasih abg Ben!

Sekiranya blog WA popular, nak buat apa ya? Tak pernah terfikir pulak. Apa-apa pun WA tetap akan menulis seperti biasa dan WA akan berusaha untuk upgrade entri. Ilmu yang bermanfaat tu dapat pahala kan?

Okay, itu sahaja. 
Sekian.

2 comments:

Abhamz said...

salam, semoga berjaya.

Alisya said...

Abhamz: Terima kasih..