Wednesday, January 19, 2011

Creative header competition!

Ucapan salam dan selamat kepada semua rakan bloggers sekalian. 

Tengah buat apa tu? Masa WA blogwalking tadi, WA terjumpa satu blog yang menganjurkan contest untuk mereka header blog. Apa yang menyebabkan WA tertarik untuk join contest ni ialah, tuan penganjur tu cakap, "Jangan takut untuk mencuba sebab mana tau anda bakal menjadi pemenang bertuah". Haa..betul-betul. Positive thinking! WA setuju sangat. Sebenarnya ini kali pertama WA join contest yang melibatkan design header. Mana taknya, header blog WA pun takde lah cantik sangat tapi untuk contest ni macam ada magnet je tarik. Hehe. Tak salah kan mencuba?


Untuk maklumat lanjut berkenaan contest ni, boleh klik sini. Pesanan tuan penganjur, yang penting kreatif dan authentic. Eh, macam pernah dengar je perkataan authentic tu??..rasa auhtentic mee sedap..hehe


Kepada Ziza (nama tuan penganjur contest)...terimalah rekaan header blog dari WA yang tak seberapa ni:


Tarikh tutup penyertaan: 31 Januari 2011.
Tag: loqman hakim


P/S: I hope you like it :)

4 comments:

niesz said...

gud luck yer.. :)

Alisya said...

thanks niesz! tak nak join sekali?

:: Little Kouru:: said...

thanks ya.tunggu keputusan bila akan diumumkan.. =)

Alisya said...

welcome :)