Tuesday, January 4, 2011

Lucky Giveaway by Cik Dya

Salam dan hallu semua...

Apa khabar semua? WA harap semuanya sihat dan ceria-ceria lah ye di tahun baru ini..Sudah 2 hari WA tak update blog ni...Update2 je terus join GA...

Tunggu apa lagi? Jom kita join giveaway yang telah dianjurkan oleh cik Dya.


Hadiahnya berupa felt keychain untuk 12 orang yang bertuah tau.. Harap-harap lah WA antara orang yang bertuah tu...cabutan akan dibuat melalui random.org.. Okaylah tu kan..

Giveaway ini akan berakhir 25 Januari 2011. Jom join ramai-ramai.

Alisya nak tag follower baru WA lah:
1. kA
2. edean
3. simplemama

Terima kasih.

2 comments:

Cik Dya said...

Peserta GA Cik Dya, pastikan esok jangan lupa lihat keputusan GA ya...all the best to you ^_^

Alisya said...

Cik Dya: Okeh..dup dap dup dap tunggu keputusannya.hehe