Saturday, January 15, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

Salam dan hallu-hallu semua..

Petang-petang hari Sabtu nih jom kita join satu contest yang berkaitan dengan gambar hitam putih. Ingatkan gambar dulu-dulu jer hitam putih, tapi sekarang pun boleh buat gambar hitam putih dengan kecanggihan teknologi yang ada sekarang, ye tak?


Boleh klik link untuk terjah ke blog penganjur. Hadiahnya lumayan taw. RM100 dan hadiah boleh dipilih oleh contestant tu sendiri. Wow! Menarik bukan? Haa...apa lagi, jom ramai-ramai join contest ni.

Okay, gambar hitam putih yang WA pertandingkan ialah ~~


Ha..bukan semua orang dapat peluang main buaian camtu. Haha. Kira sepatutnya dua orang budak yang dah besar panjang tu dah tak boleh main kat situ, tapi disebabkan gambar hitam-putih, ala-ala mengembalikan nostalgia masa kecik-kecik dulu la...boleh?

Okay, soalan yang WA puas fikir dari tadi. Kalau menang RM100 tu, nak hadiah apa? Hm...soalan yang tak ada dalam skema jawapan nih. Setelah difikir-fikirkan, WA lebih prefer bank in kan duit tu..dapat buat belanja masa praktikum nanti. Tapi kalau tuan penganjur nak beri dalam bentuk barang juga, bagi WA pashmina je lah. Boleh? (Gaya boleh menang je kan?) Hey, semua contestant ada chance okay!

Dengan ini, WA dengan senang hatinya mengajak: IntanKuTerpilih, miss lasagna, Bukan Photographer, Sunah Mohammad, dan Ijat untuk join contest ni.

Tarikh tutup penyertaan: 1 March 2011.
TQ.

9 comments:

ijat_asni said...

time kasih sebab sudi singgah
jemput la datang lagi
^___________________^

http://ijatasni.blogspot.com

kuraku said...

style..ur name like rokiah wandah.

Sunah Mohammad said...

saya da join~ dan anda ditag! haha

intankuterpilih said...

uiks diriku ditag.. nape tak gtau... seb baik terjah sini..

kebetulan ada gambar luqman yg baru diedit... bolehlah bagi gambar tu ek..

Alisya said...

ijat: sesame...

kuraku: first time dengar nama tu..thanks.hehe

sunah mohammad: sama2..tag apa?

intankuterpilih: ada bgtaw..mgkin terlepas pandang kot..hehe..anyway, thanks terjah blog alisya..

intankuterpilih said...

ok, dah join..hehehe

Alisya said...

intankuterpilih: gud luck!

siti fatimah said...

tengs join :) good luck ya :)

Alisya said...

siti fatimah: welcome..thanks!