Saturday, December 31, 2011

Dah jumpa pengganti shoutmix

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera


Kepada yang guna shoutmix tu, rasanya semua dah tahu yang mulai 2012, shoutmix tidak lagi memberikan servis percuma. Disebabkan itu, blog aku ni dah pun bertukar kepada shoutbox baru...

iShoutbox

Apa yang aku suka dengan iShoutbox ni, kita boleh tahu berapa orang tengah online. Tak payah susah-susah nak buat secara manual. Lepastu, ada features smilies dan USBC. Eh, shoutmix pun ada smilies apa... 
Ya betul, tapi iShoutbox sediakan kod untuk smilies tu sendiri.


Lagi...iShoutbox ada USBC. Kod untuk decorate font.

So, siapa-siapa yang masih mencari-cari shoutbox baru, bolehlah cuba iShoutbox ni. Link iShoutbox boleh klik sini.

3 comments:

Nur-nba said...

Salam. Saya guna Oggix.. :-) Terima kasih sebab sudi singgah blog.

Amanina Nasuha said...

hmm..nk mnx tlg wt kn boleh x??da try bnyk kali tp x jdi..hehehh...

bada said...

saya guna fibox :)