Saturday, October 29, 2011

Malam ni semua tengok bola ke?

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera


Dah start pun bola...dengar-dengar macam sengit je. Antara nogori dan ganu, siapakah yang akan menjulang pulang kemenangan Piala Malaysia?  Korang sokong team mana? Aku? Usah ditanya... aku pun tak tahu nak sokong yang mana satu.

Apa-apa pun, harapnya pemain-pemain tidak menghampakan peminat masing-masing lah.. Kalah menang tu adat lah. Kalau takde yang kalah, takdelah yang menang. Ye tak? Yang penting, semangat kekitaan dalam team masing-masing. Dan aku pasti pemain-pemain tu sendiri akan mempamerkan aksi cemerlang masing-masing. Yang menonton di rumah, siap dengan kuaci, kacang segala ke?

9 comments:

^^nu[dd]yra^^ said...

yeah! tengah layan 801 nih.....sokong hobin jang hobin ;)

aimie amalina said...

kekeke
mimi tgk sikit2 je =]

BHAIHAQI COOL said...

saya x tgk .. :D , sbb Selangor x msuk :P

Mira Adzlia said...

hihi..xlyn bola..lyn master chef.... :p

Gen2Merah said...

saya pun tengah melayan bola d ruang tamu sambil melayan blog.. ehehehe.. kalau saya nak pih ganu sebab ipar saya asal sana... yeahhh..

salam kunjung mengunjung.. ada masa jenguk2 lah blog Gen2Merah ye.. salam persahabatan.. (",)

farah hanim said...

fara xtgk pon
tgk 2saat
pastu blah.haha :D
xsuke

Nadzirah K. said...

akhirnya,n9 menang :)

NasZ said...

xlayan pun. sebab astro problem. tak dapat nengok tv. dgr khabar, negeri sembilan menang.

Asyikin said...

tahniah negeri sembilan walaupun tgk man utd lwan everton. hihi