Monday, October 10, 2011

SEGMEN NASZ: MEH KRITIK BLOG GUA

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera




Dengan segmen ini, anda dialu-alukan untuk memberi kritikan bernas terhadap blog Wardah Alisya. Semoga dengan segala kritikan tersebut penulis dapat memperbaiki dan mengubahsuai pengisian blog ini. Terima kasih semua~

Klik banner untuk join sekali... tutup: 11.10.11 11.00 malam.

13 comments:

NasZ said...

thanx sudi join. kritikan saya tentang blog ni, loading page dah sempoi. page layout pun dah cantik dan comel. blog ni bagi saya dah ok. mungkin tulis bleh besarkan sikit. itu je kot?

MOHD NASER.com

anamizu said...

hai..cik ana dtg..
pd cik ana blog ni
dah ok..cun je..
simple+sng nak bace..
tu je yg pntg pd cik ana..
hehe~



luv,
cik ana

Fatin Mraz said...

salam ziarah...

sy dtg bukan nk komen..hee.. nak jd kawan jer!

blog anda dah cantik. ;}

Yatie Awang said...

akak pun join
kalau blog yg berwarna pink ni memang cantik hahahha
akak setuju ngan nasz, besarkan sikit lagi tulisannya
kakak paling suka shoutmix tu cantik, jeles pulak akak tengok hahaha

eyryn said...

ryn singgah cnie :)
nak kritik ? tak de pape daa..hehe
blog comel !

KiMiE said...

Salam..nice blog..tulisan tu kalo boleh besarkan sikit.. ( saya ni rabun uhuhu )..

jom kritik sini lak : http://kimie-blog.blogspot.com/2011/10/042-segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html

nadiyahashim said...

salam.. blog Girlish betoi..hehe.. apa pun kemas..xserabut sangat..cuma kan, kalau dapat besarkan ruang tulisan entry sbb ruang tepi nampak besar ada jugak menganggu pembacaan org org tua mcm saya. ;)

✿Cik Suer✿ said...

komen cik suer: cantiknya belog ni.. tenang mata memandang.. ^__^

fiezah91 said...

hye. datang dari segmen. hehe. blog dah ok.cantik dan kemas. tak ada apa perlu diubah cuma kalau boleh tulisan bagi besar sikit ye. hehe

jom kritik blog saya pulak :)

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam.
Sesuai dengan kandungan, tema pink memang terbaik untuk penceritaan soal hati, soal kehidupan remaja perempuan. :)

keri ikhwan said...

pinky pinky blog... :)
warna lembut, kemas... okla tu

Najwa Zahari said...

Cantik blog! Tade pape untuk dikritik, mantapp.. :)

Nisa Greennnpanda said...

salam n hye~!!
dtg dr segmen yg same.. blog nie comel & pinky.. ^_^

jmput komen blog sy ye:
http://greennnpanda.blogspot.com/2011/10/segmen-nasz-meh-kritik-blog-gua.html