Tuesday, August 2, 2011

Segmen: Makanan/minuman yang mesti ada ketika berbuka puasa

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera

Hari ini Alisya teringin nak buat segmen sempena dengan bulan Ramadhan yang telah tiba. Harap-harap ada yang sudi join la. Segmennya mudah saja iaitu:-

1. Tajuk segmen: Makanan/minuman yang mesti ada ketika berbuka puasa.


2. Letak banner blog Wardah Alisya dalam entri dan linkkan ke entri ini.

3. Beritahu Alisya makanan (termasuk kuih-muih) atau minuman yang wajib ada ketika berbuka puasa. Contohnya, masa berbuka mesti kena ada kuih cara 3 biji. 

4. Korang ceritalah kenapa mesti ada makanan/minuman tu.

5. Siap? Copy link entri anda ke ruangan komen entri ini.

Disebabkan kita sekarang sedang berada dalam bulan yang mulia ini, Alisya dengan berbesar hati akan mempromosikan blog korang yang join segmen ini selama satu hari (24 jam) di blog ini mengikut giliran.

Tarikh tutup segmen: Malam ini jam 12 tengah malam.

14 comments:

a t i e n :) said...

atien join :)
http://atienabern.blogspot.com/2011/08/segmen-makananminuman-yang-mesti-ada.html

Marina said...

marina join :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/08/makananminuman-yang-mesti-ada-ketika.html

bombay said...

join..;)

http://bombay-913.blogspot.com/2011/08/segmen-makananminuman-yang-mesti-ada.html

QiuT Mummy said...

join... :)

http://qiutmiut.blogspot.com/2011/08/makananminuman-yang-mesti-ada-ketika.html

H.J said...

tak sempat dah ni kak wardah...laptop dok kat umah lain..ni pom curi line tenet je..hehe

Nizam Ijam said...

kalau saya.. main makan jer..haha

Nizam Ijam said...

kalau saya main makan jer...

Alisya said...

@H.J it's ok...selamat berpuasa~

Alisya said...

@Nizam Ijam tak memilih makanan..bagus2..

Adzriel @ Liza AB said...

olorrr... tak perasan lak. semalam memang tak boleh nak berblog sgt... baby meragam.

Norhisham Nordin said...

alaaa... tak sempat nak join...

Alisya said...

@Adzriel @ Liza AB takpe2 kak...kalau alisya buat segmen lagi, alisya ajak akak join eh..hihi

Alisya said...

@Norhisham Nordin there is always next time!

Adzriel @ Liza AB said...

tak kira...akak nak share story juga dgn alisya!
http://adzriel.blogspot.com/2011/08/yang-habis-duit-tu-hubby-bukan-aku.html