Tuesday, March 13, 2012

Kritikan membina

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera


Sudah hampir sebulan berakhirnya segmen Ben Ashaari tanya kau berani kritik blog aku tak. Baru sekarang berkesempatan nak balas kritikan dan kunjungan. Terima kasih aku ucapkan kepada yang sudi memberi kritikan dan komen. Antara komen yang aku terima:
better tukar font kat tajuk entri sebab susah nak baca
 wiget follower letak di sidebar
kemaskan sidebar
lebarkan sikit ukuran blog
besarkan ruang entri
Terima kasih..terima kasih.. So, dengan gigihnya aku dah tukar template semalam. Daripada tema pink dah jadi hitam putih. Aku guna template yang readymade sebab tak reti nak design sendiri. Harap-harapnya dapat memenuhi segala teguran di atas. Kalau ada yang terkurang lagi, jangan segan-segan tinggalkan komen ya. 

5 comments:

Kakzakie said...

Bagusnya.... menerima komen dgn hati terbuka hasilnya amat memberangsangkan. Cantik....

Tentang Kita said...

jarang de yg boleh nak terima teguran nie...good job..

cik najihah said...

sekarang pun da ok :)

Alisya said...

@Kakzakie Terima kasih...blog ini biasa-biasa sahaja..

@Tentang Kita teguran yang baik apa salahnya kita terima..kan?

mselim3 said...

ok lah ...Abg Ben kalu tegur mesti teguran membina kan ok lah 2....ana pn baru belajar gak...

sama2 kita belajar...kalu ana salah tegur lah k ....

Wassalam.....