Thursday, September 29, 2011

Senarai pencarian bloglist Wardah Alisya

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera


Hai semua! Di sini alisya sertakan blog-blog yang telah bersama-sama menjayakan Wardah Alisya: Pencarian bermula. Jika ada blog yang tertinggal, sila tinggalkan komen ya. Alisya juga nak ucapkan berjuta juta juta juta terima kasih kepada yang join.


Untuk memudahkan pencarian blog, klik Ctrl dan F serentak > taip url blog anda.

5. Ku hanya seorang insan :: http://sipelukiswarkah.blogspot.com/
9. Tentang kita :: http://azumylini.blogspot.com/
12. Asyrafnakjadilebihbaik :: http://acapsuur.blogspot.com/
15. Zareliqa afiqa :: http://zareliqaafiqa.blogspot.com/
17. Amanina nasuha :: http://adramycien.blogspot.com/
18. C genk bah ne :: http://genkcorner.blogspot.com/
19. Eintan nurfuzie :: http://nurfuzie.blogspot.com/
20. Arefisya aien :: http://arefisyaaien.blogspot.com/
23. Famili ceria :: http://depalma-sp.blogspot.com/
28. Husna mujahidah :: http://husnamujahidah.blogspot.com/
31. Noorniey azman :: http://noorniey.blogspot.com/
32. Ezzah hamizah :: http://eizamyza.blogspot.com/
34. Syuha zulkifli :: http://athibe.blogspot.com/
35. Santri t.p.i.n.i :: http://sun3tpini.blogspot.com/
40. Faten izzatie :: http://fatenizzatie.blogspot.com/
42. Putri ilyanie :: http://putrilyanie.blogspot.com/
47. Miss normala norfiqz :: http://normala-normala.blogspot.com/
49. Panggil aku han :: http://sempoi-zone.blogspot.com/

Masih terdapat 3 lagi kekosongan. Jom-jom penuhkan. Klik sini.

20 comments:

Si BuDaK KaChAk said...

wah...nameku yang pertama...bangganye...mak ayah...lihatlah...url ankmu ditmpt pertama....heheheh

rajin2 la singgah kt tmpt kite ek??? :)

Santri T.P.I.N.I said...

wah..saya no.35! terima kasih wardah...

fana said...

fana 36..
thanks ye

aimie amalina said...

waaaaa
dan lagi x nak joinnn niiii
hihihihi

Tentang Kita said...

tersenarai kt no 9..huhuhu

hyazz said...

kite dah ader..macih

maszull said...

salam wardah...wah mama tersenarai juga no 8 lagi thanks yer wardah....:)

NasZ said...

no. 10. hehe.

MOHD NASER.com

ZaZa Home Boutique said...

Askum dear,

thanks coz list kan blog akk :-)
akk tak pasti plak kenapa tak leh open link yg akk wat tu..akk just copy n paste n tukar nama blog tu ajer..ke cara akk tu salah? huhuhu..

Alisya said...

@aimie amalina dan lagi :)

Alisya said...

@ZaZa Home Boutique mksudnya akak tukar nama blog kat link tu ke? boleh tak akak bg link entri asal?

nanakimie said...

ok,ada..hehe...tq!bloglist tu nana dah msuk kan pun smlm:)

Kancil 8349 said...

terlepas pandang Kancil...apapun tahniah kepada penganjur kerana ramai yang minat menyertai segmen beliau...:)

aimie amalina said...

heeeeeeeee
yg terakhir gitu
sungguh x sgka dan lagi masukk
hehehe
alisya punye belog dlm bloglist "xylem mimi" taw =]

yayath said...

mekaseh cik wardah:)

hehe..no.29..

cik wardah ada dalam bloglist [yang comel] ye:)hehe

QasehCinta said...

no 22...hehe thanks alisya... ^_^

ZaZa Home Boutique said...

Dear..ni link asal blog akk tu

http://zazahomeboutique.blogspot.com

betul,akk just tukar ajer nama blog tu kt link tu..salah ek cara akak :-(

Nani said...

checked! no 3 tu link blog dia cam pernah ku lihat lah.. hee~
oh, saya dalam bloglist blogger mantap eh? huuu~ mantap ka?!

AinaHusna said...

Terima Kasih kak Wardah :D Saya di no. 25 !! Rajin-rajinlah ke blog saya :D

eintan nurfuzie said...

cik en no 19