Monday, October 3, 2011

Jom tambah trafik blog!

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera


Sempena permulaan hari untuk minggu ini, jom kita join satu segmen


oleh cik salwaismail. Klik banner untuk join sekali.
Tutup: 5/10/2011 - 2.30 petang  (rabu)

19 comments:

azam said...

join jugak

http://laman-ayahsu.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-blog.html

salwaismail said...

thanks sebab sudi join :)

eyryn said...

hye dear ! ryn singgah dari segmen same :)
suke3 ! hehe..

Munna said...

amboi rajinnyeee

Anis anak wong said...

jom join ramai2..hehe

NasZ said...

saya pun join gak. hehe.

MOHD NASER.com

wanie wonek said...

hye. singgah dari segmen salwa. sudah follow kamu ea. jom singgah blog kita pulak.

http://waniewonek.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-blog.html

afzan said...

macam menarik je segmen ni

Bui Junaidi said...

bui dtg tambah trafik dan tambah follower..*_*

sue perbs.. said...

dtg dri segmen same.. sy follo sini... jemput2 singgah ek

norhatizahmohamed said...

singgah sini up traffic ;)
nice blog!

salwaismail said...

Hi. singgah sini jenguk peserta :D
dah blogwalking ke blog peserta yg lain belum? :)

salwaismail.blogspot.com

Myza Raihan ♥ said...

datang dari segmen yang sama..
selamat berkenalan :)
done follow you
http://nurhamizahraihan.blogspot.com/2011/10/segmen-tambah-trafik-blog.html

lea said...

salam kenalan, kita dr segman yg sama..

mai dtg serbu blog kita

Eza Boom Boom :) said...

Hello empunya blog canteekkk….Eza datang serbu dari segmen Salwa Ismail.. Hehe, datang singgah blog awak nak kasi traffic blog awak tinggi! Helping each other la katakan. Hidup Blogging!! Jom terjah blog Eza pulak~

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-trafik-blog.html

Mama Afifi said...

salam dari segmen sama, thanks follow blog saya, saya follow sini n tambah trafik sini

Mama Afifi said...

tukar banner skali

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam.
Terima kasih kerana support rkan blogger buat segmen.

Salam kenalan dari HH.
www.hasrulhassan.com

Nurul Alyaa said...

singgah sini. jemput ke blog saya.

http://cikalyaa93.blogspot.com/

thanks kalau sudi singgah. =)

done follow u. nice blog. ^-^