Friday, September 30, 2011

Follow by email

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera


Dah ada bloglist baru.. cer tengok, cer tengok. Lepasni, bolehlah blogwalking selalu. Lepas dah siap update bloglist, tangan ni tiba-tiba gatal pulak p tekan "follow by email". Eh, tau-tau dah ada feed sendiri. Hadoi. Aku pun blur-blur ubi feed tu apa. Tapi yang aku faham, feed tu membolehkan kita membaca entri sesebuah blog tanpa perlu pergi ke blognya. Tapi kena subscribe dulu lah. Betul ke pemahaman aku ni?

So, korang boleh la try follow by email pulak ye. Tu, yang dekat atas kotak chatbox strawberry tu. Kalau klik kat ikon feed sebelah kanan atas pun boleh jugak...


Yang kiri tu untuk twitter. Kalau klik pun ok jugak. Sangat dialu-alukan...

2 comments:

QasehCinta said...

sy tag awk kat contest ni ^_^
http://qasehcinta88.blogspot.com/2011/10/contest-best-photo-of-me-by-mayalisa.html

Santri T.P.I.N.I said...

TQ alisya... entri khas buat anda!

http://sun3tpini.blogspot.com/2011/10/panduan-untuk-memilik-komputer-laptop.html