Sunday, September 25, 2011

K-drama marathon

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera


Dah lama tak buat marathon, sekali tiga cerita aku tengok. Nak tahu cerita apa? Ni dia...

1. My Girlfriend is a Gumiho (nine-tailed fox)
credit

2. Dream High
credit

3. Surgeon Bong Dal Hee
credit

Dalam tiga-tiga cerita tu, my girlfriend is a gumiho baru first time aku tengok...yang lain dah pernah tengok... tapi disebabkan boring yang teramat, maka aku tengok balik lah cerita-cerita tu. Antara ketiga-tiga cerita tu, korang suka yang mana? 

Ok, nak sambung tengok balik. Jangan lupa join bloglist alisya.. Klik je kat sini.

2 comments:

Azan said...

Suker my girlfriend is a gumiho.. =)

yui92 said...

followed 700th.. from segmen xxtra folowers..