Monday, September 26, 2011

Nombor bertuah

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera


Baru habis tengok cerita my girlfriend is a gumiho...tu bi doo bi doo raf fa..ops! Termenyanyi pulak. Ok, cakap pasal nombor bertuah ni, aku tak pernah menang cabutan nombor bertuah. Mungkin aku tak cukup bertuah untuk menang kot? Takde rezeki lah....Apa aku melalut nih. Ok, sebenarnya aku nak share nombor-nombor yang bertuah kat blog aku nih. 

Yang pertama...drumrolls!!

Siapakah gadis itu? Klik banner yang cute di bawah untuk ke blog beliau.


Nombor bertuah yang kedua pula jatuh kepada


Harus juga terjah blog beliau. Klik saje banner di atas. Dan nombor bertuahnya ialah...


Nombor-nombor yang lain juga bertuah sebenarnya...kerana tanpa yang lain, tiadalah nombor bertuah seperti yang di atas. Cuma aku mahu kongsikan detik-detik nombor bertuah itu muncul. Terima kasih semua!

Oh, pencarian masih diteruskan...klik sini untuk bersama-sama aku mencari...

3 comments:

zieyzain said...

wahh tahniah buat pemenang,.=)

NasZ said...

hehehe..memang bertuah.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

yui92 said...

oh terima kasih kerana mentuahkan saya =p