Monday, September 19, 2011

Lain kali kita pergi ye dik...

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera


credit
Birthday dia dua hari lepas...17 haribulan...disebabkan masa kejadian tak sempat nak bawak dia celebrate birthday, maka kakak dengan abangnya nak tebus balik lah celebrate birthday dia. Kakak dengan abang ni pun plan nak bawak dia pergi fun-fair. Dah siap-siap semua, kita bertiga pun pergi lah ke tempat yang ada fun-fair tu. Tiba-tiba si abang cakap, "aik, mana pulak fun-fair nih?" Kakak pulak cakap, "kat sini ke tempatnya. Nape kosong je?" Adik di belakang diam je. Dalam hati, takkan dah habis kut. Macam baru je nampak minggu lepas. Dua tiga kali pusing, last-last balik rumah balik. Fun-fair tu memang dah takda. Alahai...kesian adik...takde rezeki nak pergi main fun-fair...

Lain kali kita pergi ye kalau ada lagi...
Happy birthday dik!

3 comments:

Nazhirah Mazlan said...

alahai kasihannya
xde rezeki mungkin
jgn risau
ALLAH mengatur yg terbaik untuk hambanya
ada hikmah xdpt pegi itu tnsyaallah
:)

zulhilmi.tempoyak said...

len kali abg bawak kan adek ye...

;p

zieyzain said...

aduhh kesiannya,..lain kali cepat2 bw dia yah klu ada lagi,.ehehe=)