Friday, September 30, 2011

Misi berjaya!

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera


Alhamdulillah, misi aku untuk mencari 50 buah blog telah pun berjaya. Senarai 50 buah blog juga telah aku update. Boleh lihat 3 blog terakhir yang sertai pencarian ini di sini. Kepada yang terlepas pandang tapi masih nak join sama, boleh tinggalkan link blog di ruangan komen ini ya. Tapi dengan syarat, blog Wardah Alisya juga harus berada dalam bloglist korang. Boleh kan?

Untuk bloglist yang baru ini, aku akan bahagikan kepada dua bahagian. Insya Allah, petang-petang sikit ada lah bloglist baru tu. Terima kasih kepada semua yang join. Korang memang best! Jangan lupa letak blog Wardah Alisya di bloglist korang juga tau. Sayang korang.

5 comments:

Tentang Kita said...

tahniah..dah berjaya kumpul 50 bloglist

aimie amalina said...

weeeeeeeeeeeee
yeye!
sy berjaya masuk
heee
alisya punye belog dalam bloglist "xylem mimi" taw =]

Munna said...

blog munna ada x?hehe

Panggil Aku Han said...

tiga yg terakhir tu paling tiptop...waaa...huhu ^_^
maseh ye...

Liza @ Adzriel AB said...

Adzriel AB tak de...? *(^_^)*