Tuesday, November 1, 2011

Jom makan jari nak?

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera
Wah, ramai betul yang datang menyerang blog aku dua tiga hari nih.. Nih semua sebab segmen Nasz la nih. Macam-macam senjata dorang bawak. Mercun, bom, pistol air semua ada. Terima kasih aku ucapkan kat korang semua. Mana yang follow tu, Insya Allah aku akan follow balik, tapi kalau yang tak letak link tu ambil masa sikitlah aku nak jejak korang balik. Hujung minggu je yang aku betul-betul free.

Berbalik kepada topik hari ini, jom makan jari? Ha ha, tolong jangan bayangkan aku ajak korang makan jari sendiri ya. No no never. Makan jari tak boleh, makan KFC bolehla.. Takdelah, aku sebenarnya nak berkongsi satu trivia yang menarik tentang KFC.

So betul tak kefahaman aku ni? "Eat your fingers off" tu maksudnya makan jari kan? Kan? Kalau salah sila betulkan ya. Maklumlah, saya budak baru belajar.......

6 comments:

faten izzatie said...

eee menarik! haha
jemput singgah blog ya koranggg kita kenal2 :)

http://fatenizzatie.blogspot.com/

Fendy said...

makan jari?..hahah

Kongsi Apa2 Aje said...

salam perkenalan
sudah 4low kamu..mekasih coz singgah blog admin yer (^_^)

pss..blog kamu lawa. kaler pink lagi...ekeke

SoLy SoLicious said...

isap2 jari....haha

iMBobo said...

kenapa slogan dia mcmtu ek?pelik je hehe

aimie amalina said...

asenye betoi dah
hehehehehee

adoii
geget jari ye
kekekee