Sunday, November 13, 2011

Ombak rindu ke pawagam

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera
Sebuah lagi filem adaptasi daripada novel yang akan ditayangkan di pawagam. Tak lain tak bukan Ombak Rindu. Gigih kot menghabiskan novel tu masa sekolah dulu. Sanggup tak tidur semata-mata nak tahu ending kisah Hariz dengan Izzah ni. Tabik spring sama Fauziah Ashaari sebab bikin gua tak tidur malam dulu. 


Tengok trailer movie tu, pelakon semua hebat-hebat. Maya Karin pegang watak Izzah, Lisa Surihani pegang watak Mila. Oh ho...rasa macam clash habis pulak. Yela, Izzah kan gadis kampung, yang tak tahu apa-apa dan Mila pulak watak agak daring, moden gitu. Ha...apa-apa pun, jangan judge dulu. Cerita belum tengok lagi kan... 


Dan jangan tak tahu, selepas Ombak Rindu masih ada sambungan kisah Hariz dan Izzah ni. Cinta..tiada akhirnya dan Rindu Cintaku. Tapi bagi aku Ombak Rindu yang terbaiklah. Harapnya, filem Ombak Rindu ni tidak mengecewakan peminat lah ye. Ramai ni yang nak pergi tengok 1 Disember ni. Tak gitu?

5 comments:

maszull said...

asslamaualaikum wardah...mmg best Ombak Rindu ni pasti nak tengok kat panggung...:)

Wardah jemput hadir ke majlis perkahwinan anak mama yer sudi2kanlah ye...
mekacih...:)

Husna Mujahidah said...

best! tgk kt astro tayangan unggul.

Cik Sara said...

Wah.. siyesly?? Giler kentang suka baca novel dia... hee..kalau best, bleh g terjah panggung nanti..hahaha

Hana Lockheart said...

suka sangat baca ombak rindu...
saya pun ada enrty pasal ombak rindu dulu ~~

http://unlockmehana.blogspot.com/2011/10/ombak-rindu-berombak-di-pawagam-suka.html

Munnafendy said...

tak sabar nak tunggu ni kak..mmg hantu dgn ombak rindu ni dulu =)