Sunday, December 12, 2010

BEN ASHAARI BLOG LIST 2011


Yeay!! Abg Ben buka kembali segmen bloglistnya..Siapa yang tidak kenal dengan Abg Ben kan? Blogger otai yang tidak lokek untuk berkongsi tips yang best-best. Sape-sape yang belum kenal boleh ke blognya di sini. Soalan yang perlu dijawab:

1. Sehari berapa kali update?
Sebelum cuti-cuti Malaysia, WA akan update blog bergantung kepada masa free...sekarang ni, WA cuba update blog sekali sehari..ataupun 2 hari sekali..

2. Kenapa nak berada dalam blog list di Blog Ben Ashaari
WA nak berada dalam blog list abg Ben sebagai usaha WA mempromosikan blog WA yang tak seberapa ni. Orang kata apa, sedikit-sedikit lama-lama jadi bukit [eh, ada kaitan ke?] Selain tu, WA kagum dengan Abg Ben sebab ada sahaja idea beliau dalam men'update' blognya. Bila ada peluang ni, tak salahkan WA mengambil peluang tersebut..Orang kata, peluang hanya datang sekali sahaja..Sekian.

2 comments:

Wan Gerrard said...

good luck ^_^

Alisya said...

Wan Gerrard: Terima kasih daun keladi..lain kali comment lagi.hehe