Sunday, October 2, 2011

Dapat doodle dan banner yang super comel

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera


Hai semua! Okey, terus cerita straight to the point. Nampak tak banner kat sidebar blog? Haa..hari ni aku happy sangat sebab aku dapat doodle dan banner yang super comel! Macam mana boleh dapat? Aku join giveaway ini. Dan rupa-rupanya aku antara salah seorang yang bertuah dapat doodle dan banner tu. Cuma aku je tak perasan yang aku menang sehinggalah cik Dil tinggalkan komen di shoutbox aku. Haha. Kalau naik keretapi ni, sah sah dah lama aku tertinggal. Memang masin mulut iPai.

Yang ni pulak doodle mewakili Wardah Alisya. Cantikkan?
Oh...sangat-sangat berterima kasih kepada Cik Dil; Blog kerana manisnya epal. Doodle-doodle yang cik Dil reka semuanya super comel dan cantik. Kalau yang belum kenal dengan cik Dil ni, sila terjah beliau sekarang.


Lepas ni, bolehlah kita tukar-tukar banner ya?

7 comments:

Fitri Senin said...

Haahla...cute sgt!

Acik said...

woooo
jeles! heheheee ...

JIJI YU said...

tuah blogger dpt dudel

JIJI YU said...

tuah blogger dpt dudel

Tentang Kita said...

comel nyer dudel tu..ader yg sudi wat tuk lini ker?

yayath said...

superduper comel la:)hihi

iPai said...

hari tu tertelan air laut ari tu . tu yg masin tuh ..

tahniah2 !!