Sunday, October 16, 2011

Sweet je kan bercinta selepas kahwin

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera


Selamat petang semua. Hari ini buat apa je? Jangan tidur aje sudahlah ye? Kenapa tajuk macam jiwa-jiwa je ni kan? Sebenarnya, aku saja nak berkongsi satu komik islami yang bertajuk "Potret Zaujahku". Kalau translate zaujah tu maksudnya isteri. Sweet je aku baca komik tu. Tak tebal, hanya beberapa mukasurat sahaja. Tapi dapatlah mesej yang nak disampaikan tu. Mungkin ramai yang dah baca komik ni tapi mana tahu, ada yang belum pernah dengar lagi kan? 


Komik ini merupakan hasil tangan saudara Alfi Ramadhani yang juga pemilik blog alwanPelangi.com. Siap ada lagu OST lagi untuk komik ni yang bertajuk Isteri Solehah. So, kalau nak dengar lagu OST tu dan nak baca komik Potret Zaujahku ni, rajin-rajinlah klik link ini ye. Jangan risau, lagu dan komik boleh download percuma.


Ameen.

3 comments:

Cik Sara said...

dengan segera nak download dan baca..heee..=D

amniey91 said...

yup2...sweet kwen,..huhu..cik Am
nk kwen gk tp xde calon..huhu

Yatie Awang said...

akak belum baca lagi
akak pun nak jengah juga blog tu, tang tajuk tu, memang sweet, akak pun bercinta lepas kawin gak