Sunday, October 9, 2011

Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera


Salam hujung minggu. Hari ni, alisya nak join satu segmen oleh HH. Sebenarnya dah lama mengikuti blog beliau. Daripada dot blogspot dengan gambar sebuah bangku kosong sebagai header, sekarang blog beliau  sudah ke dot com. Blog alisya juga yang masih seperti dulu. Tahniah kepada Blog Bangku Kosong kerana telah berjaya sehingga peringkat sekarang. "Hard work pays!" Tak gitu?


Teruskan dengan segmen, HH nak tahu serba sedikit mengenai blog...

Nama blog: Wardah Alisya
Nama blogger: Wardah Alisya (nama pena)
Tahun mula berblog: 2009
Jumlah follower semasa join segmen: 759

Kepada yang belum join dan nak join sekali, boleh klik banner tu.. Tatikh tutup 10.10.11...tinggal sehari sahaja lagi. 

p/s: Blog yang menarik perhatian akan dipromosi oleh HH dalam satu entri khas.

11 comments:

Santri T.P.I.N.I said...

nak join jugak...good luck yer!

aimie amalina said...

weee
mimi pon dh jooinnn!

HasrulHassan [HH] said...

As-Salam.
Terima kasih atas kesudian join segmen di www.hasrulhassan.com

Moga manfaat telah diperolehi. Salah dan silap, mohon dimaafi.

hasrulhassan.com
sebuah penceritaan suku abad.

Amalina said...

Hello Admin. Lina pun join segmen ni. I already follow this blog. Kalau ada masa, singgah la ye :) Selamat berkenalan! http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

eyryn said...

hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
meh laa singgah blog ryn pulakk..

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Join segmen same jugak..
Salam kenal.. ^_^

ReDzUaN YaHyA said...

Assalamualaikum...
Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

Salam Perkenalan...

Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
Thanks...

wanie wonek said...

singgah bw dari segmen yang sama. jom jenguk blog saya. kalau ada apa2 yang tak betul, harap boleh tegur. btw, saya dah follow anda

http://waniewonek.blogspot.com

imaza93 said...

singgah dari segmen yang sama :) visit mine too :D imazara.com

HAFIZAL said...

saya pun dah join.......jom kita tukar2 link nak

|| storie tentang miera || said...

Hye hye !

Miera dtg dr segmen yang sama .
Jemput ke blog miere :)

Salam perkenalan !