Monday, January 2, 2012

Segmen | Qaseh ajak kenal kawan blogger

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera


Alhamdulillah, segmen pertama yang aku join dalam tahun baru.
Cantik kan header ni..

Sebenarnya bw dari blog HJ, nampak segmen ni. Nampak header cantik tu, terus je rasa nak join. Tentang aku? Takde yang menarik untuk dikongsikan. Tapi kalau nak tahu jugak sikit-sikit boleh je klik tab "About" kat atas tu. Kenapa aku berblog? Sebab orang lain ada blog...hihi..takdelah, aku buat blog ni pun sebab masa sem bape aku tak ingat, lecturer aku suruh hantar assignment menggunakan medium blog. So, dari situ aku mula berjinak-jinak dengan dunia blog ni...Best apa, ada blog. Dapat ramai kawan..kan?kan?

Pasal blog Qaseh, aku sebenarnya baru je kenal blog beliau ni. Penulis novel? Waa...novel apa ye? Peminat novel ni....tapi aku memang berkenan dengan header blog Qaseh. 
Conteng menconteng cinta dan Qaseh hanya untuk Illahi...
 Mendalam maksudnya....
Ok, 5 blog yang aku suka lawat...Nombor tu bukan ranking ya..
1. Belog UBi
2. yoUnique
3. Budak Lelaki Sebelah Pintu
4. .blog ijat.
5. cisdel.com

Sape yang nak join, klik banner Qaseh ye. Ada hadiah..jeng-jeng-jeng...
Tutup: 10 malam ini.

2 comments:

H.J said...

hoho..sopannya dia

Qil_H0shi said...

wah2.,gud luck sis :)