Thursday, July 7, 2011

I LIKE you

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera

Betul ke bila kita dah sukakan seseorang tu kita akan menerima dirinya seadanya? Haih..Susah betul kalau dah masuk mode ala-ala memory lane nih. Nasib baik jumpa video nih..terhibur jugak hati WA dengan gelagat monkeys kat bawah ni.

i LIKE you!


peace!

10 comments:

rizaros said...

insyaallah klu kita suka kita akn ingt die jer.. tp jgn tllu hnyut :)

salam pkenalan.. dtg dr blog gegar julai. dah follow, jom follow sy jgak untuk smangat bblog :) maceh2..
>>rizaros.blogspot.com

NA said...

Ehem, kenangan lama mengusik jiwa

echaRierie said...

ehem2..like sape tue..hehehe

Alisya said...

@rizaros terima kasih...selamat berkenalan~~

Alisya said...

@JAMALUDDIN ABU BAKAR selamat datang..jemput datang lagi..

Alisya said...

@NA kenangan apa tu?

Alisya said...

@echaRierie takde sape..hehe..baru first time dengar lagu ni..terus like.hehe

Srikandi Cinta said...

Hehe.. memang menghiburkan tengok video ni.. teringat masa tengok dengan kawan2 dulu kala :)

Alisya said...

@Srikandi Cinta hehe..alisya baru je tahu pasal video nih..ketinggalan sungguh

Anyyss Shuhaimi said...

nice! comel la monyet tuh..:)