Saturday, August 20, 2011

Opocot terkejut!

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera


Bukan apa, bila blogwalking buka banyak tab sekaligus, mau tak terkujat dengan remix lagu-lagu daripada blog-blog yang dibuka tadi. Pulak tu lagi best bila volume kuat pulak kan... tanjat boboi....adeyh...Mana satu nak dengar ni? Bila dah banyak-banyak lagu keluar, last-last mute jugak volume tu. Nasib baik bukan tekan pangkah kat blog.

Mula-mula berblog dulu, aku ada jugak letak lagu nih...siap playlist lagi. Tapi bila blogwalking, kebanyakan blog-blog otai takde pun pasang lagu. Dan kebanyakan blogger juga kurang suka dengan lagu di blog, apatah lagi yang autoplay. Bila baca tips-tips blogging, tiada yang mencadangkan agar memasang lagu di blog. Jadi, kat situ dah boleh belajar sendiri. Oo...rupa-rupanya ramai blogger tak suka lagu kat blog...

Sama-sama kita saling mengingatkan.

p/s: Pernah tengah-tengah malam blogwalking tiba-tiba kuar lagu rock! Mau tercabut jantung dibuatnya.


2 comments:

el-janna said...

huhuk toi tu^^

H.J said...

entah la..suka sangat nak menghabiskan limit beroadband ni.aha