Friday, August 5, 2011

Header baru

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera

Apa khabar semua? Pejam celik pejam celik sudah masuk hari ke-5 umat Islam berpuasa. Alhamdulillah. Oh, header itu sudah tukar la. Sebenarnya, Alisya tak terror pun buat header nih... Lepas sahur tadi, tangan gatal-gatal nak try buat. Itulah jadinya. Sebelum-sebelum ni Alisya guna header ini. Guna Shabby Blogs punya, tinggal letak gambar je.


Lepastu Alisya join contest ini dan ehh..menang la..dapat 3 header..tapi alisya guna yang ini


Terbaru, yang ada sekarang tu lah..So, Alisya nak tanyalah pendapat semua, header mana yang lebih elok?

5 comments:

rara pinkmafia said...

suke header bwh tu.comels je.

CikMiMiey said...

yang alisya guna sekarang ni nampak nice . combine kaler pon sesuai je ngan background belog..
hehe , juz pendapat CM..

ingat lagi tak permainan buat ayat tuh ?

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/08/ayat-ayat-yang-dibina-atas-kejujuran.html

Munna said...

yg kedua tu kot =)

H.J said...

yang kaler pink tu.yang ada rerantai tu..hak3

Alisya said...

terima kasih kepada semua bagi pendapat~