Thursday, July 7, 2011

GiveAway Cik Dil : Kami nak banner flash dan doodle FREE

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera

Petang-petang camni WA nak join GA je, boleh? Malam sikit baru nak tulis entri. Blogwalking tadi nampak GA nih. Banner flash tu + doodle FREE okeh. Sape yang tak nak kan...tapi terus terang WA bab-bab lucky draw ni memang tak lucky lah..tapi apa salahnya mencuba ye tak? Ok, sebelum WA membebel lagi panjang, baik letak banner dulu.


WA baru je follow cik Dil ni. Serius comel blog dia. Jeles betul dengan orang yang pandai design blog ni. WA photoshop pun tak lepas...Haila..takpe, kelebihan masing-masing kan..

Ok, mereka yang bertuah untuk ditag oleh WA ialah:


Yang lain nak join pun boleh..jangan malu-malu klik je banner tu. Best of luck!

8 comments:

EYFAalias said...

wah. good luck ya?

btw jom join contest eyfa nak? mana tahu boleh menang kan? banyak hadiah menarik disediakan :)

http://eyfaaliasstory.blogspot.com/2011/07/contest-karang-dan-menang-by-eyfaalias.html

daya said...

thanks sebb tag daya. nak join jgak. :)

iPai said...

hehe .. mesti best of luck punya laa .. jangan risau .. ada rezeki tuh ada pya ..

Alisya said...

@dayawelcome^^ gudluck yer

Alisya said...

@EYFAalias waa..thanks eyfa..insyaAllah alisya join yer

Alisya said...

@iPai amiin..harap2 masin mulut iPai..kalau ada rezeki, ada lah tu kan?

Munira nabila said...

wa..terima kasih tag :)

Alisya said...

@Munira nabila sama-sama