Friday, July 29, 2011

Dream High

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera

sumber gambar: google
Walaupun kawan-kawan kata cerita ni tak best, tapi bagi Alisya cerita ni best! Suka tengok dorang menari dan menyanyi.. Alisya suka bunyi biola dalam intro lagu Dream High. Cerita ni secara kesimpulannya mengisahkan tentang liku-liku perjalanan enam orang anak muda yang mempunyai cita-cita untuk menjadi penyanyi dan penari terkenal. Macam-macam halangan dan cabaran yang harus mereka tempuhi untuk mencapai kejayaan. Bak kata pepatah, Berakir-rakit ke hulu, berenang renang ke tepian, bersakit-sakit dahulu, bersenang-senang kemudian.

Jom tengok video lagu Dream High

10 comments:

kemboja said...

dulu sukajuga tengok drama korea.. sekarang ni dah malas dah.. hehe

zieyra chomot said...

ade tak link citer ni ?? hoho . nak tgk at tv dh hbz lorh .

Topu said...

Follow me please, then i'll follow u back... Thanks b4....

Alisya said...

@kemboja hihi..kalau takde benda nak buat, alisya suka tengok cerita korea..takdela bosan sangat.

Alisya said...

@zieyra chomot alisya tengok kat youtube je..hihi..

Alisya said...

@Topulet me see..

Nur Zulaikha said...

sy suke citer ni..muzik n lagu dy best..tapi ade sesetgh part dlm cite agk mmbosankan..hehe..but everything is ok

Alisya said...

@Nur Zulaikha kalau part yang bosan tu, alisya skip jer..hehe

nabila faryzza said...

teringin nak tgk cter ni. nak download, macam tak berapa nak reti sgt. huhu. tnggu kawan je, then copy dr dorng

Alisya said...

@nabila faryzza hehe..alisya pun tengok dekat youtube je..