Thursday, July 28, 2011

Ramai yang update entri harimau malaya lawan singapura

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera

Pertama sekali tahniah diucapkan kepada skuad Harimau Malaya yang telah berjaya sehingga ke peringkat ini walaupun kecundang di tangan skuad Singa dari seberang. Dan tahniah juga diucapkan kepada Khairul Fahmi Che Mat. Tabik spring sama dia sebab berjaya mempertahankan serangan bertubi-tubi lawan walaupun akhirnya bolos juga. Tak ada rezeki Malaysia nak menang. Harapnya Harimau Malaya tidak akan berpatah semangat selepas ini. Kena kerja keras lebih sikit! Malaysia boleh!


p/s: Entri pendek sebab keletihan baru sampai dari Tanjung Malim elok je bola start tadi. Alisya buat apa di Tanjung Malim? Boleh tengok entri ini.

10 comments:

cik najihah said...

tabik spring spring kat apek huhu

aiNa yaZiD said...

betul2..salute la khairul fahmi.! =) harimau malaya terbaik..!

Lulu Caldina said...

Blog ni dah tersenarai dalam bloglist Lulu-Pages ;)

CT said...

salam...akk dh jd follower..hehehe...jom masuk blog akk ya...:)

GnieSyazni said...

yes betul...apek tangkas tangkap bola..tapi dah bukan rezeki Malaysia kan =)

Alisya said...

@cik najihah walaupun Malaysia kalah, tp Malaysia menang di hati..

Alisya said...

@aiNa yaZiD memang terbaek!

Alisya said...

@Lulu Caldina thanks lulu!

Alisya said...

@CT akak..alisya tak boleh nak follow balik...link blog akak takde...

Alisya said...

@GnieSyazni tu la..takde rezeki Malaysia nak menang..