Sunday, July 24, 2011

Gambar yang sangat kreatif

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera

First time tengok gambar ni tak sedar mulut terbuka sedikit. WOW! Kreatif giler orang ni. Tu je yang terlintas kat dalam kepala. Tak percaya? Jom tengok sekali gambar-gambar di bawah.







Kreatif kan? Macam mana dia boleh terfikir idea nak ambil gambar macam tu ye? Bijak menggunakan apa yang ada di sekeliling. Kalau nak tengok lagi boleh klik sini.

p/s: Semua gambar di atas adalah dari sumber ini. terima kasih.

8 comments:

farahin nasir said...

sangat kreatif..:)

fifie zahram said...

ske tgok gbar tu..
xterpk lak nak wat camtu...

Alisya said...

@farahin nasir kan? kan?

Alisya said...

@fifie zahram tu la..alisya pun tak pernah terfikir boleh ambil gambar camtu..

petuapakar said...

Pkai kamera handphone bole buat tak shoot camni?? Huhu.
Pakar takde DSLR tp suka amik gambar.

ummi anum said...

kreatif...suasana dalam ganbar pun cantik..

Alisya said...

@petuapakar kalau tanya Aliysa, boleh aje...hehe

Alisya said...

@ummi anum yep, betul2.