Friday, July 15, 2011

Gigih bercucuk tanam

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera

Mentang-mentang takde benda nak buat, kita bercucuk tanam lah yek? Senang je rupanya nak bercucuk tanam ni. 3 steps je. Gembur-tanam-tuai. Dah macam pertanian pindah pulak gayanya. Tapi hakikatnya takdelah senang macam tu kat dunia sebenar ye tak? Kalau main Farmville kat facebook tu memanglah senang. Tak keluar peluh langsung. Aku pun tak tahu apa yang best sangat game ni. Tapi dah banyak level jugaklah aku main.  Kelakar pulak aku rasa. Tu dia kebun aku.


Korang main game apa kat fb? Kongsi-kongsi lah kat sini.

10 comments:

SoLy SoLicious said...

dah lame tinggalkan game tuh... dah bosan lak ..heee

Munna said...

hihii lama dh tak main dulu mmg gigih gila dgn farmville nih...siap luaskan kwsn, beli traktor....beli rumah...hahaha

LuN@_aiDi said...

wahhh sangat gigih neh bercucuk tanam..^^ duludulu slalo gak maen! skng tidak lagi..huhuhu
Takoyaki?!soo yummy!!

rara pinkmafia said...

akk tak reti lah main benda ni =)

Alisya said...

@SoLy SoLicious lama2 main memang ada rasa bosan..alisya pun kejap on kejap off

Alisya said...

@Munna tu la..masa mula-mula memang semangat giler..

Alisya said...

@LuN@_aiDi ramai yang dah tak main fv ni...owh..takoyaki tu nampak sgt sedap~~~

Alisya said...

@rara pinkmafia xpe kak..

Addin said...

hehe dulu addin la orang yang paling rajin main game ni kat fb .

Alisya said...

@Addin hehe..sekarang? tak main dah?