Wednesday, July 20, 2011

Segmen: Terliuq waktu berbuka puasa

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera


Segmen menarik ni. Hm..makanan apa ye yang buatkan Alisya terliur waktu berbuka puasa? Fikir jap. Okeh, kalau bulan puasa kan...Kalau pergi bazar tu, mesti terliur dengan...
  1. Air soya + ais
  2. Puding caramel
  3. Ayam percik
  4. Kek batik
  5. Kuih akok
Boleh dikatakan jenis-jenis kuih la. Kalau makanan berat tu, alisya takde terliur sangat kecuali yang betul-betul teringin nak makan macam entri alisya yang ini.


So, sape-sape yang nak join sekali, boleh klik banner atau link ini.

12 comments:

faisal apardi said...

haha...senang p buka kat masjid...mudah dan ekonomik..huhu

Rahmad said...

wah rajin ikut segment..

dh nak puasa dh..hehhe..

tak sabar menanti.. mesti best lebih2 suasana tyme raya..

Taste Of Tapah said...

erm tak sabar nak bualan puasa

~iz~ said...

kalau iz laksa la...aduhai sebut jer dh terliur2..:)

Alisya said...

@faisal apardi kalau berbuka pastu terus maghrib + terawih takpa..takut ada yang lepas berbuka terus lesap.

Alisya said...

@Rahmad support sesama blogger.. :) raya kat sini meriah!

Alisya said...

@Taste Of Tapah dah tak lama lagi dah..

Alisya said...

@~iz~ alisya suka laksa penang! sedap!

Athira Husna said...

sy suke kek batik!!
tq awk sudi join ye.. ;)

Alisya said...

@Athira Husna sedap kan kek batik..you're welcome~~

Cik Baju Kurung said...

lama pulak tak makan kek batik. -.-

CBK datang terjah dari segmen yang sama! =)

cik najihah said...

puding caramel :)