Wednesday, July 6, 2011

SHOWDOWN 2011

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera

Finally tonight is the final of Showdown 2011. Initially there are four contestants that makes up to the final four but after round 1, Rokusteps (RKS) can't make it to the second round. 


RKS rocks!


Left with three others contestants; Elecoldxhot (ECX), Hmcphlow (HMC), and Bouncestepperz (BOS) battles in the second round. But after their performances, BOS is eliminated. 

Street traditional
~goyang-goyang..(itu yang paling melekat dalam kepala. hahahah)


Presenting to the final two. Who will be the winner? Both are rivals to each other. 

HMCPHLOW vs ELECOLDXHOT

HMC Phlowwww~~~

And the champion of Showdown 2011 goes to ELECOLDXHOT!!!! WOW! They really deserved it! Never fail to impress the judges and fans.




Congratulations guys!

p/s: Kenapa tetiba aku cakap omputih eh???

10 comments:

Anif Abdullah @Mr AA said...

RKS-kalau battle,teknik dorang very superb
Bounce stperz-Very unik dan dif
HMC-berani dan style yg memukau
ECX- Owesome.. dari awal dah tunjuk taring ,so congrate!!:)

Norhisham Nordin said...

ni yg pertandingan joget-joget tu ker..?


Segmen Simple : Jom Komen Entry Saya

Alisya said...

@Anif Abdullah @Mr AA yeah..yang penting persembahan mereka hebat semalam!

Alisya said...

@Norhisham Nordin yep.

iPai said...

er tak tgk benda ni sebab dapat tahu, kawan cakap ada stail menari diorg tiru American's Best Dance crew ..

Alisya said...

@iPaioo..baru alisya tau..

gedek! said...

uncle terlalu tua untok ni semua...!

iPai said...

yup2 .. dah saya peminat American's best dance crew .. kalau inat nak tgk org nari ni, tgk laa nanti ..

hee

Alisya said...

@gedek! hehe..takpe uncle..thanks jenguk blog alisya~~

Alisya said...

@iPaipatutla taw eh? hehe..