Tuesday, July 19, 2011

Hizami, Nak Header Satu!

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera

Sape Hizami? Tetiba je kan. Kalau nak kenal sape dia, klik je Budaklelaki.com. Confirm lepas tu kenal. So, kenapa pulak sibuk-sibuk nak mintak header dengan dia? Sebab..dia nak bagi header FREE lah. As usual, siapa yang tak nak benda free? Ok, tengok banner ni


Utusan kepada saudara Hizami,
Ke hadapan Hizami, saya nak header satu sebab saya memang 'fail' bab-bab header ni. Photoshop lagilah. Ke laut perginya. Saya akhiri dengan ucapan terima kasih daun keladi.
 Tag: cikgufiq

p/s: Hizami, selamat berkonvo~~~

9 comments:

..hizamirahim.. said...

haha.
terima kasih sebab join.
suka la masuk blog ni.
ringan & kemas.
bagus2.

:)

NorHalizah said...

Thanks Alisya. sy dah join segmen ni. Semoga kita menang hehehe..

Mra Mastura said...

gudluck!

Alisya said...

@..hizamirahim.. sama-sama. *blushing*

Alisya said...

@NorHalizah sama-sama..ameen..gud luck ya!

Alisya said...

@Mra Mastura thanks! :)

fara anak abah said...

jom join cntest
http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

Alisya said...

@fara anak abah thanks.nt alisya tgk.

belogkayangan said...

semoga anda terpilih :)